Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Oranje Camping Bij Ek In Duitsland Gaat Niet Door

Oranje Camping bij EK in Duitsland gaat niet door

Fans moeten op zoek naar alternatieve overnachtingsplek

Organisatie Oranje Camping BV heeft besloten om de camping tijdens het EK voetbal in Duitsland niet door te laten gaan.

Oranje Camping BV heeft vrijdag 31 mei moeten besluiten dat de Camping van Oranje tijdens het EK voetbal in Duitsland niet doorgaat. De organisatie heeft dit besluit genomen na uitgebreid overleg met de Duitse autoriteiten en partners. De belangrijkste reden voor de afgelasting is dat de organisatie niet kan voldoen aan de strenge veiligheidsmaatregelen die de Duitse autoriteiten hebben opgelegd. Oranje Camping BV heeft de afgelopen weken alles in het werk gesteld om aan de eisen van de autoriteiten te voldoen, maar dit is helaas niet gelukt.

Voor de fans van het Nederlands elftal is dit een grote teleurstelling. De Oranje Camping is al jaren een begrip tijdens grote voetbalevenementen. Voor het EK in Duitsland was er veel belangstelling voor de camping, maar helaas zal deze er nu dus niet komen.

De organisatie van Oranje Camping BV betreurt het ten zeerste dat de camping niet door kan gaan. "We hebben er alles aan gedaan om aan de eisen van de autoriteiten te voldoen, maar het is ons helaas niet gelukt", aldus een woordvoerder van de organisatie. "We begrijpen dat dit een grote teleurstelling is voor de fans, en we hopen dat ze begrip hebben voor onze beslissing."


Komentar